Pets&Co DierEnLand Oldenzaal...passie voor welzijn van dieren.

De passie voor het welzijn van uw huisdier is onze drijfveer. Wij zijn ervan overtuigd dat het welzijn van uw huisdier bijdraagt aan uw persoonlijk geluk en welzijn. Wij helpen onze klanten totdat het probleem is opgelost. Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel.

U wordt bij ons geholpen door Luuk.....

Luuk
Luuk werkt full-time en is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en -avond en zaterdag. Hij is sinds het begin van de winkel werkzaam. Luuk is zeer deskundig, heeft gedegen ervaring en geeft graag advies over met name tuinbemesting, onkruidbestrijding, diervoeding en het houden van dieren.
Bovendien is Luuk zelf een gepassioneerd hengelaar. Hij is onze specialist op het gebied van hengelsport.

....en/of Denise:

denise
Denise werkt parttime en is aanwezig op maandag, woensdagochtend, vrijdagmorgen en 1 keer om de 14 dagen op zaterdag. Zij is werkzaam sinds januari 2015. Denise heeft ervaring als hondenfokster, dierenartsassistente en is werkzaam geweest in de varkensfokkerij.
Denise is zeer deskundig, heeft gedegen ervaring en geeft graag advies over met name medische aspecten en ongedierte bestrijding.

De winkel is opgericht in december 2013 en ondergebracht in de rechtspersoon H.A. de Ploeg BV, een afkorting van Hand aan de Ploeg.

Pets&Co DierEnLand is sinds 1 januari 2016 lid van de inkooporganisatie Pets&Co. Dit bracht aanzienlijke voordelen met zich mee en gaf toegang tot belangrijke leveranciers.

Momenteel lopen in de winkel o.a. de volgende acties m.b.t. Royal Canin:

Actie Royal Canin Labrador Retriever Adult:


Blijvend in prijs verlaagd.

Royal Canin Labrador Retriever Adult 12kg

Normaal: 75,20 EUR

Actieprijs: 59,95 EUR

Actie Royal Canin Maxi Adult


Blijvend in prijs verlaagd.

Royal Canin Maxi Adult 15kg

Normaal: 69,90 EUR

Actieprijs: 59,95 EUR

Actie Royal Canin Medium Adult


Blijvend in prijs verlaagd

Royal Canin Medium Adult 15kg

Normaal: 72,60 EUR

Actieprijs: 59,95 EUR